Willibrordus wensenfonds GGZ NHN

GGZ Noord-Holland-Noord ondersteunt cliënten graag in ontwikkeling en herstel. Naast behandeling en begeleiding kan ook het Willibrordus wensenfonds GGZ NHN hierbij helpen. Dit fonds biedt op aanvraag financiële hulp aan cliënten van GGZ NHN.

Wat heeft u nodig voor uw ontwikkeling en herstel? Waar kijkt u naar uit en waar droomt u van? Heeft u een wens, alles geprobeerd, maar lukt het niet de financiële middelen bij elkaar te krijgen? Misschien biedt het wensenfonds van GGZ NHN uitkomst. Tot een bedrag van maximaal €500 kunt u 1x per jaar een aanvraag doen.

 

Het wensenfonds is opgericht uit een nalatenschap van een cliënt van GGZ NHN en wordt van verschillende kanten aangevuld.

Meer weten over het wensenfonds  https://bit.ly/3CtyGQS
Wil je Fred helpen?  https://bit.ly/3FqJktO

Voor de financiële hulp van het Willibrordus wensenfonds GGZ NHN is een aanvraag nodig. Deze kunt u hier doen. Uw aanvraag wordt beoordeeld door GGZ NHN en Stichting de Buitenkans.

Lees ook de algemene richtlijnen Willibrordus wensenfonds GGZ NHN: Link

Een eerste wens is ingediend: Fred wil graag een hulphond, die hem kan helpen bij zijn angsten. Het wensenfonds steunt Fred met een bijdrage, want een hulphond kan veel voor Fred betekenen. Hij is de eerste cliënt van GGZ NHN die aanspraak maakt op het Willibrordus wensenfonds GGZ NHN.
Cliënten van GGZ NHN met een wens op het gebied van ontwikkeling en herstel kunnen vanaf nu een aanvraag doen bij het Wensenfonds. Heb je dus een wens, alles geprobeerd, maar lukt het niet de financiële middelen bij elkaar te krijgen? Misschien biedt het Willibrordus wensenfonds van GGZ NHN uitkomst.

Scroll naar boven