Voorstelling Karavaan ‘De Kleur Oranje’ bij Kwekerij Maatwerk

Stichting De Buitenkans organiseert op 12 en 13 juli met ‘De Kleur Oranje’ twee fantastische Karavaan-voorstellingen. In de Kwekerij van Maatwerk in Heiloo is een unieke locatie gevonden voor de muzikale theatervoorstelling.

De Kleur Oranje gaat over een vrouw die op een dag besluit een wandeling te gaan maken. Een hele lange wandeling, honderden en honderden kilometers, duizenden voetstappen, oneindig in de tijd. Er is iemand doodgegaan. Iets doodgegaan. Of iemand… wat maakt het uit… Het lukt de vrouw maar niet om dat binnen haar eigen decorum een plek te geven. Ze trekt de deur van haar pas verbouwde huis achter zich dicht en gaat op pad. 

De Kleur Oranje is een ode aan de nieuwsgierigheid en de verbeelding. Een verhaal over afscheid nemen, het voorbijgaan van de tijd en de moed die het vraagt om echt te durven leven. De voorstelling is een bundeling van (gezongen) verhalen die Marlies langs de weg vond tijdens haar tocht. Verhalen over kwetsbaarheid, over het leven, over eeuwenoude rituelen om de dood te vieren, over de kracht van de mystiek, over de liefde en vurig verlangen: De Kleur Oranje. 

“Me aferro a la vida de mi,
 me aferro a la vida antes de morir.”

De inloop is vanaf 19.30 (met koffie en thee) en de voorstelling start om 20.00 uur.

Bestel hier uw kaarten!

 

Scroll naar boven