Theeschenkerij de Buitenkans

Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij theeschenkerij de Buitenkans. Wij schenken fair trade koffie en de bijzondere witte theesoorten van Jasili. We serveren homemade producten zoals (prijswinnende) appeltaart, soep, salades en broodjes. De (biologische) ingrediënten kweken we zelf of worden door andere zorginstellingen geleverd. Ook kunt u bij ons een high tea reserveren of daarvoor een workshop volgen. U vindt ons in De Trog op de Bullaan in Heiloo (tegenover de brandweer).theeschenken

 

Kom eens op bezoek en laat u verrassen. Kinderen kunnen zich in het dierenknuffelverblijf vermaken, in de vlindertuin vlinders tellen of de schoolmoestuinen bekijken. Ook buurttuin De BY is op een steenworp afstand net als de natuurspeeltuin.

Contact

Contact met theeschenkerij de Buitenkans
(o.a. voor het reserveren van een high tea):
Tel.: 072-5312672 (do t/m zo)
Mail: theeschenkerij@ggz-nhn.nl

Reserveren voor extra mogelijkheden

Het is mogelijk om uw bijeenkomst, vergadering of receptie in de theeschenkerij te houden. In overleg kunnen wij u een op uw wensen afgestemde bijeenkomst faciliteren. Hiernaast kunnen wij lunches/koffietafels voor groepen verzorgen.

Vraag naar de mogelijkheden op onderstaand telefoonnummer/mailadres.

Ferry Bierman (Keuken met Karakter)
Tel: 06-22605885
Mail: f.bierman@ggz-nhn.nl

 

Nieuws Theeschenkerij