Te gekke boeken en schrijvers

2e seizoen begint op 25 januari!

Presentaties in Verhalenkamer Willibrordus.

Elk jaar verschijnen er meer dan 45.000 nieuwe boeken, een ware overvloed! Weet u ook niet meer waar te beginnen? Kom dan naar Te gekke boeken en schrijvers.

Onder deze naam organiseren Stichting de Buitenkans, GGZ NHN en Uitgeverij Lontano dit voorjaar drie literaire avonden in Heiloo. Centraal staat dit voorjaar de thematiek rondom geestelijke gezondheid, herstel en onze omgang met klimaatverandering. Elke avond zullen de schrijvers hun boek presenteren en hun persoonlijke verhaal vertellen. Ze gaan zeker ook in gesprek met de aanwezigen. Meld u nu aan voor de eerste literaire avond:

Woensdag 25 Januari

In de waan van het leven – Mieke Terlouw over herstel en transformatie.
Deze avond vertelt auteur Mieke Terlouw over haar leven, haar ervaringen met mentale ziekten als naaste van een vader met psychoses en over haar eigen psychische kwetsbaarheden. Daarnaast zal ze ingaan op haar herstelproces en de transformatie die ze doormaakte.

Woensdag 22 februari

Filosofische Talkshow “V”, een interactieve avond over vrouwelijke denkers
Wat weten we over vrouwelijke filosofen en waarom moeten we dat weten? Kom er achter hoe dat zit, luister naar een inspirerend groepsgesprek en doe mee aan de filosofische pubquiz!

Woensdag 12 April

Schokeffecten – Filosoof van de waanzin Wouter Kusters presenteert zijn nieuwe boek over omgaan met klimaatverandering.
Hoe kunnen we uit het verblindende licht van de dreigende ondergang ontsnappen, zonder dat we onze ogen ervoor sluiten? Wouter Kusters neemt u mee in zijn originele, hoopgevende denken aan de hand van zijn nieuwste boek.

De avonden vinden plaats in de Verhalenkamer en beginnen om 19.30 uur. Na afloop is er de gelegenheid onder het genot van een drankje na te praten.

Aanmelden:

U dient zich vooraf aan te melden voor elke bijeenkomst per email: info@verhalenkamerwillibrordus.nl

Kosten: Vrijwillige bijdrage aan de deur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven