Geannuleerd – Het herstelverhaal van ervaringsdeskundige Marieke

Herstelverhaal geannuleerd.

Helaas gaat het herstelverhaal van Marieke niet door. We houden u op de hoogte van een eventueel later moment.

Dinsdag 7 november om 19.30 uur deelt GGZ Noord-Holland-Noord ervaringsdeskundige Marieke haar verhaal bij De Verhalenkamer in Heiloo. Marieke vertelt hoe ze haar weg naar herstel vond na een leven vol obsessief gebruiken, machteloosheid, eenzaamheid en depressie.

Het verhaal van Marieke in het kort
“Tot mijn 44e zat ik gevangen, was ik machteloos en werd mijn leven steeds onhanteerbaarder. Niet meer in staat eigen keuzes te maken was ik de regie over mijn leven volledig kwijtgeraakt. Omdat ik niet met het leven om kon gaan en niet van mezelf hield werd ik ook somber en negatief. Door mezelf verdoven dacht ik dat ik de wereld aankon en ik een leuker mens was. Wat in mijn studententijd begon met een pilletje, leuk, lekker en recreatief, eindigde in een destructief pad waarop ik alles wat ik liefhad verloor, inclusief mijzelf.

Hoe ik mij heb bevrijd – van de obsessie naar vrijheid -, dat zal ik vertellen. Ik zal je meenemen op mijn reis; eerst de diepte in, om te vertellen hoe ik daar terecht kwamen. En vervolgens hoor je hoe ik daaruit ben geklommen, wat maakt dat dat zo moeilijk was en ik steeds weer terugviel en welke factoren cruciaal zijn geweest voor het vinden en behouden van mijn herstel. Ik werk nog op dagelijkse basis aan mijn herstel en ben daardoor nu ruim 8 jaar clean en sober. “
Locatie en aanmelden

U bent van harte welkom bij het herstelverhaal van Marieke op dinsdag 7 november van 19.30 – 21.00 uur in de Verhalenkamer, De Olvendijk 2 in Heiloo. Aanmelden kan via www.ggz-nhn.nl/herstelverhaal-heiloo

Scroll naar boven