Een ommetje is een gezellige wandeling en/of ritje in onze golfkar voor (minder mobiele) ouderen. Het duurt ongeveer een uur. U kunt genieten van het groen en krijgt informatie over het Landgoed. U bent heerlijk in de buitenlucht èn ontmoet andere mensen. Ter afsluiting kunt u nagenieten met een kopje koffie of thee bij de Keuken met Karakter of in Theeschenkerij De Trog.

Wanneer, waar & voor wie

Wanneer:          30-8, 13-9 en 27-9 van 11.00-12.00 uur: vooraf reserveren bij de VVV
Waar:                 Landgoed Willibrordus – startpunt bij Theeschenkerij De Trog
Kosten: € 4,00 per deelnemer excl. koffie/thee. De kaartjes kunnen
worden betaald bij de VVV.

Mensen die minder mobiel zijn kunnen ook deelnemen. Dit kan zijn met rolstoel- of rollatorbegeleiding of meerijden in onze golfkar.

Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg iets over de natuur of over het Landgoed.

De minder horende deelnemers zijn ook van harte welkom. De informatie van de gids is te beluisteren middels een mobiele luidspreker.

Ommetje boeken?

Neem contact op met de VVV via 06-22795336. Langslopen kan natuurlijk ook. De VVV is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00-16.00. Een mail sturen kan ook naar: info@verhalenkamerwillibrordus.nl.
U geeft aan:
– wanneer u wilt deelnemen
– met hoeveel deelnemers u wilt komen
– of u gebruik wilt maken van het golfkarretje
Op de afgesproken datum en tijdstip staan onze vrijwilligers voor u klaar bij Theeschenkerij De Trog op Landgoed Willibrordus.

Vrijwilliger worden?

Wij zijn op zoek naar gidsen, chauffeurs en een coördinator. Als u hier interesse in heeft kunt u contact opnemen via info@verhalenkamerwillibrordus.nl.

De ommetjes worden mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds.