Galerie de Buitenkans in Heiloo met Marjolein Greve-Smit, Brigitte Buijs en Carine van de Noort (BEATFM)

DE TROG IS HELAAS TOT NADER ORDER GESLOTEN

Tot en met zondag 19 juni wordt door Galerie de Buitenkans een expositie georganiseerd van Marjolein Greve-Smit, Brigitte Buijs en Carine van de Noort in de Trog in Heiloo.

Marjolein Greve-Smit maakt kleurrijke schilderijen die net even anders zijn. Door het gebruik van moderne acrylverven worden de kleuren helder en sprekend. In haar leven heeft ze perioden van depressie en verslaving en een roerig gezinsleven. Het schilderen blijkt een goede manier om uiting te geven aan alle emoties.

Op jonge leeftijd is Brigitte Buijs al gek op tekenen. Op dit moment schildert Brigitte regelmatig in opdracht kinderen, dieren en portretten. Ook schildert zij landschappen en zeegezichten. Brigitte werkt met olieverf op doek vanaf fotomateriaal en haar stijl is impressionistisch.

Carine van de Noort heeft tien jaar geleden het maken van driedimensionale beelden ontdekt. Eerst voor in haar tuin. Daar staan nu grote beelden in beton. Nu werkt ze ook met anderen materialen. De meeste beelden zijn met acrylverf afgewerkt.

Bron: BEATFM

Scroll naar boven