Afgelast: Concert Quirine Melssen in de Cultuurkoepel

Helaas hebben we het concert moeten afgelasten.

Op zondag 9 juli komt Quirine Melssen naar de Cultuurkoepel toe. Quirine Melssen zingt zelfgeschreven Engelstalige ballads, begeleid door piano en haar cellist Martin Alvarez. Ze is een singer-songwriter liedjes met klassieke invloeden. “Muziek is zo krachtig en helend. Die kracht wil ik inzetten om zachtheid teweeg te brengen”

In dit concert ligt de kracht niet alleen in de prachtige ballads maar ook in haar persoonlijke benadering. Bij vorige voorstellingen heeft zij de waarde ontdekt van het delen van een persoonlijk verhaal. Met name het helende effect en de verbindende werking. Het belooft een bijzondere middag te worden waar een gevoel van thuis en verbondenheid gecreëerd wordt waarbij de gevoelens en ideeën van de zangeres gedeeld worden met de luisteraars. 

Melssen vertelt over haar persoonlijke struggles maar ook over oplossingen die ze gevonden heeft. Hierdoor ontstaat er een band tussen de zangeres en haar publiek maar ook tussen de luisteraars onderling. Ze weet met de muziek in het hart te raken en tot troost te zijn maar ook te inspireren en wellicht anderen op nieuwe gedachten te brengen.

Een uniek concert op een geweldige locatie.

Helaas hebben we het concert moeten afgelasten.

 

Scroll naar boven