Burenlunch Landgoed Willibrordus (volgeboekt)

Op zaterdag 25 september organiseren wij tijdens Burendag een burenlunch in de Tuinen van Willibrordus (GGZ NHN). We starten om 10.00 met een kopje koffie en koek in Theeschenkerij de Trog. Vervolgens gaan we in de fruittuin samen met de deelnemers groente en fruit oogsten. Daarmee maken we een heerlijke (vegetarische) lunch. Met onder andere een frisse kruidenboter en een salade. We persen ons eigen appelsap en vrijwilligers hebben al een lekkere groentesoep gemaakt en taart gebakken met de appels en peren uit de fruittuin. De tuin heeft ook verschillende kruiden waarvan we thee kunnen zetten. De tafels versieren we met boeketjes bloemen die we gaan maken onder begeleiding van Vereniging Groei en Bloei.
Rond 12.00 gaan we met elkaar lunchen en rond 13.30 sluiten we af. Als het mooi weer is, kunnen we lunchen aan tafels tussen de appelbomen en onder de met druiven begroeide pergola. Is het weer wat minder, dan lunchen we in de sfeervolle theeschenkerij en galerie De Trog.

Voor deze activiteit is het niet meer mogelijk om aan te melden, aangezien we hebben het maximaal aantal aanmeldingen hiervoor bereikt.

Startlocatie: Theeschenkerij De Trog, Bullaan 4 Heiloo (ingang achterzijde terrein GGZ-NHN, tegenover de brandweer).

Scroll naar boven